Σύνδεση

Συμπληρώστε τα πεδία για την είσοδό σας στο rondinella.gr


Όροι Ενοικίασης

1) Κατά την ενοικίαση καταβάλλεται ολόκληρο το ποσό της πώλησης , και με την επιστροφή της στολής, εντός 5 ημερών μετά την εκδήλωση του σχολείου, επιστρέφεται η διαφορά των χρημάτων, μεταξύ τιμής πώλησης και τιμής ενοικίου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά το πέρας της προθεσμίας επιστροφής της στολής, γίνονται δεκτές στολές με επιβάρυνση 1 ευρώ ανά μέρα καθυστέρησης επιστροφής της στολής. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Σε περίπτωση ομαδικής παραγγελίας από σχολείο, δεν χρειάζεται να καταβληθεί ολόκληρο το ποσό πώλησης, παρά μόνο τα ποσά του ενοικίου.

2) Σε περίπτωση καταστροφής της στολής (κάψιμο, σκίσιμο, λεκέδες οι οποίοι δεν αφαιρούνται κτλπ),κρατείται το ποσό της πώλησης και δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

3) Σας εφιστούμε την προσοχή, σε ότι αφορά το πλύσιμο των στολών μας. Μπορείτε να πλύνετε μόνο τα εσωτερικά τμήματα όπως είναι τα φορέματα, τα πουκάμισα, οι φουστανέλες και τα κολάν, και δεν πλένονται από εσάς τα εξωτερικά τμήματα όπως είναι οι ποδιές και τα γιλέκα. Τα εξωτερικά τμήματα καθαρίζονται και συντηρούνται επιμελώς από εμάς με την επιστροφή κάθε στολής στην βιοτεχνίας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Κίνδυνος καταστροφής τμημάτων των στολών από πλύσιμο και σιδέρωμα.

4)Ιδιαίτερη προσοχή σε στολές που είναι κατασκευασμένες από σατέν - λύκρα - τούλι καθώς είναι 100% πολυέστερ και καίγονται πολύ εύκολα στο σιδέρωμα, σιδερώνονται με πολύ προσοχή και σε πολύ ελαφριά θερμοκρασία. Στολές που είναι κατασκευασμένες από τέτοιο ύφασμα είναι τα κορμάκια, μάγοι, ευχούλες και διάφορες στολές με τούλι. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 210-5154580.

5)Σας εφιστούμε την προσοχή ως προς τη διαθεσιμότητα των μεγεθών μας. Πριν πραγματοποιήσετε κάποια παραγγελία, είτε τηλεφωνικώς, είτε ηλεκτρονικώς παρακαλείστε να ελέγξετε στην σελίδα του προϊόντος, αν αυτό διατίθεται για το μέγεθος το οποίο θέλετε εσείς. Σε περίπτωση που δεν παράγεται καθόλου το ζητούμενο μέγεθος και θέλετε το προϊόν, να δημιουργηθεί για εσάς σε μεγαλύτερα νούμερα που σας καλύπτουν, μπορούμε να το κάνουμε προσφέροντας το σε εσάς σε μια νέα τιμή η οποία καθορίζετε μεμονωμένα για κάθε προϊόν και κατόπιν συνεννόησης μαζί μας. Προσοχή, τα προϊόντα που φτιάχνονται σε μεγαλύτερα μεγέθη αποκλειστικά για εσάς, είναι μόνο προς πώληση και δεν ενοικιάζονται!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | 08:00-18:30 210.51.54.580 
697.97.47.100 
ΣΑΒΒΑΤΟ | 09:00-15:00

 

Βιοτεχνία:

Νικομήδους 19 (στο ύψος της Λένορμαν)
Τ.Κ. 104 42 Κολοκυνθού, Αθήνα
Τηλ.: 210.51.54.580

 

Κατάστημα:

Ελπίδος 10 Κοντόπευκο - Αγία Παρασκευή
Απέναντι από το εμπορικό κέντρο Ηλιοτρόπιο!
Τηλ.: 210.60.86.567